NAZW Symposium Acute Beroertezorg

Een patiëntreis door de keten van acute beroertezorg

Details

  • Locatie
    Fletcher Hotel Leiden
  • Organisator
    NAZW

Omschrijving

Ieder jaar krijgen ruim 4100 mensen in regio West een beroerte. Snelle herkenning, goede triage en effectieve behandeling, bij voorkeur direct in het juiste ziekenhuis, zijn van groot belang voor het beperken van functieverlies door hersenschade.

Binnen de acute beroertezorg zijn vele (regionale) ontwikkelingen gaande waarbij regionale ketensamenwerking cruciaal is. Dit najaar organiseren we daarom voor het eerst het acute beroertezorg symposium, waarbij we een reis maken door de verschillende domeinen van de acute beroertezorgketen.

Wil je meer weten over de dilemma’s en overwegingen die een huisarts maakt, triagetechnieken in de ambulance, de kracht van de stroke unit en toekomstige behandelingen en onderzoeken? En vind je het interessant om een patiënt aan het woord te horen over zijn ervaringen met de acute beroertezorg? Schrijf je dan nu in, er is geen tijd te verliezen!

Inschrijven en kosten

Je kunt je via deze link inschrijven. Deelname aan dit symposium is gratis.

Accreditatie

De accreditatie Is aangevraagd voor 3 accreditatiepunten bij ABC1, KABIZ, NAPA, NVBMH, NVSHA, NVSHV, V&VN en Verpleegkundig specialisten Register.

Locatie

Fletcher Wellness Hotel Leiden
Bargelaan 180
2333 CW Leiden

Meer informatie

Netwerk Acute Zorg regio West (NAZW) - Regionaal Acute Beroertezorg Symposium