Symposium Post-COVID Netwerk Nederland (PCNN)

Het Post-COVID Netwerk Nederland presenteert tijdens een eerste symposium op 31 augustus hoe de partners zich inzetten om Nederlands post-COVID onderzoek en de zorg voor patiënten met post-COVID beter te organiseren.

Details

  • Locatie
    LUMC Gebouw 3, Burumazaal
  • Organisator
    Post-COVID Netwerk Nederland (PCNN)

Omschrijving


Post-COVID Netwerk Nederland (PCNN) 

In Nederland zijn naar schatting 100.000 mensen ernstig beperkt door post-COVID. Een echte behandeling ontbreekt nog. Het Post-COVID Netwerk Nederland (PCNN) wordt momenteel opgebouwd om het onderzoek naar het ontstaan van de ziekte, naar behandelingen en naar hoe je de zorg voor patiënten het beste kunt inrichten, beter op elkaar af te stemmen.

Die afstemming is nodig om de zoektocht naar nieuwe kennis en de vertaling van bestaande en nieuwe kennis naar de zorg te versnellen. In het landelijke netwerk participeren de post-COVID patiënt-organisaties, alle universitair medische centra, andere ziekenhuizen, paramedische partners en organisaties zoals C-support.

Symposium

Tijdens het symposium laten vertegenwoordigers van de PCNN partners zien hoe zij het netwerk inrichten en hoe het netwerk in de toekomst de zorg voor mensen met post-COVID willen verbeteren.

Naast alle PCNN partners is het symposium toegankelijk voor mensen die geïnteresseerd zijn in de organisatie van de zorg en het wetenschappelijk onderzoek naar post-COVID en andere postinfectieuze aandoeningen.

Aanmelden

U kunt zich voor het symposium aanmelden via deze link.